Wij plaatsen stevige en stabiele afsluitingen en poorten

Limburgse Tuinwerken is uw ervaren specialist en betrouwbare partner voor afsluitingen en poorten in Dilsen-Stokkem. Wij maken en
plaatsen ook carports!

Afsluitingen

Heeft u een prachtige tuin en wilt u daar rustig en zorgeloos van genieten?
Wilt u voorkomen dat uw tuin bezocht wordt door ongewenst bezoek of dat uw kinderen of huisdieren zomaar de straat op kunnen lopen?
Dan kunnen wij uw tuin voorzien van de gepaste afsluitingen.

Wij leveren en plaatsen afsluitingen in diverse soorten en maten. Afhankelijk van uw wensen en eisen kunnen we u draadafsluitingen, betonnen afsluitingen, gevlochten tuinschermen,  en houtafsluitingen bieden.

Ruim assortiment

Wij plaatsen omheiningen en hekwerk rondom uw tuin, woning of bedrijfsterrein, industrieterreinen, sportterreinen en openbare terreinen, bestand tegen inklimming.

  • Draadafsluitingen
  • Betonnen afsluitingen
  • Steenkorven
  • Gevlochten tuinschermen
  • Paneelafsluitingen
  • Natuurlijke hagen

Poorten

Schuifpoorten of draaipoorten vormen een praktische verlenging van uw omheining.
Rond uw woning schermt een natuurlijke haag, stevige omheining in draad of elegante paneelafsluiting u van de drukke buitenwereld af. Maar die houdt op aan uw oprit of toegangsweg. Wilt u ook daar een veilige barrière? Dat kan met bijvoorbeeld schuifpoorten of draaipoorten.

Wij plaatsen onder meer enkele of dubbele draaipoorten, vrijdragende schuifpoorten, schuifpoorten op rails en veel meer. Contacteer ons voor al uw mogelijkheden op gebied van poorten.

Al onze diensten

Op Limburgse Tuinwerken kunt u rekenen voor al uw tuinwerken, zoals:

Neem contact op

Wij zijn uw betrouwbare partner voor afsluitingen en poorten in Dilsen-Stokkem. Twijfel niet ons vrijblijvend te contacteren voor alle info.

Back to Top