Wij graven vijvers of zwemvijvers

Limburgse Tuinwerken is uw ervaren specialist in het aanleggen van vijvers en zwemvijvers in Dilsen-Stokkem. Contacteer ons voor al uw mogelijkheden en een gratis offerte.

Waarom een vijver?

Een mooie vijver geeft een enorme meerwaarde aan uw tuin. Daarnaast heeft u enorm veel plezier van een zwemvijver in de tuin.

Bij het aanleggen van een siervijver of zwemvijver komt echter heel wat meer kijken dan even een put graven en er water in doen. Zo zijn ook de juiste beplantingen noodzakelijk en is kennis van waterbehandeling belangrijk. Zo blijft uw vijver schoon, leven uw vissen langer en kunnen u en uw bezoekers langer van uw viijver genieten.

Wij hebben de nodige kennis in huis om bij u thuis een mooie vijver op maat te graven aan te leggen.

Hoe gaan we te werk?

Voor het aanleggen van uw vijver of zwemvijver wordt het terrein volledig klaar gemaakt voor de werken. Overbodige planten worden uitgedaan en de overige worden gesnoeid of indien gewenst mogelijk verplant. Het bestaande gazon wordt afgepeld.

De te recupereren materialen worden zorgvuldig verwijderd of schoongemaakt.

Vervolgens worden de grote lijnen van het nieuwe project nauwkeurig uitgemeten en uitgezet met palen en touwtjes. Zo blijft het juiste niveau behouden en wordt alles volgens het getekende plan uitgevoerd.

Neem contact op

Elke situatie vraagt natuurlijk een specifieke aanpak. Contacteer ons daarom voor een afspraak, wij komen dan graag bij u langs om alles te bekijken en uw toekomstige vijver te bespreken. Reken voor vijvers en zwemvijvers op de kennis, expertise en werklust van Limburgse Tuinwerken in Dilsen-Stokkem!

Back to Top