Wij graven vijvers en zwemvijvers

Limburgse Tuinwerken is uw ervaren specialist in het aanleggen van vijvers en zwemvijvers in Dilsen-Stokkem.

Waarom een vijver?

Een mooie vijver geeft een enorme meerwaarde aan uw tuin. Daarnaast heeft u enorm veel plezier van een zwemvijver in de tuin.

Bij het aanleggen van een siervijver of zwemvijver komt echter heel wat meer kijken dan even een put graven en er water in doen. Zo zijn ook de juiste beplantingen noodzakelijk en is kennis van waterbehandeling belangrijk. Zo blijft uw vijver schoon, leven uw vissen langer en kunnen u en uw bezoekers langer van uw vijver genieten.

Wij hebben de nodige kennis in huis om bij u thuis een mooie vijver op maat te graven aan te leggen.

Hoe gaan wij te werk?

Voor het aanleggen van uw vijver of zwemvijver wordt het terrein volledig klaar gemaakt voor de werken. Overbodige planten worden uitgedaan en de overige worden gesnoeid of indien gewenst mogelijk verplant. Het bestaande gazon wordt afgepeld.

De te recupereren materialen worden zorgvuldig verwijderd of schoongemaakt.

Vervolgens worden de grote lijnen van het nieuwe project nauwkeurig uitgemeten en uitgezet met palen en touwtjes. Zo blijft het juiste niveau behouden en wordt alles volgens het getekende plan uitgevoerd.

Wist u dat wij ook zwembaden aanleggen?

Naast onze jarenlange ervaring in tuinaanleg en grondwerken kunt u ook op ons beroep doen om het zwembad van uw dromen aan te leggen. Via onze zusteronderneming AquaZense kunnen wij u helpen met het plaatsen van een breed assortiment monoblock vinylester-polyester zwembaden.

Ons team van experten kan u perfect begeleiden van A tot Z. Van het kiezen van de juiste materialen tot het juiste zwembadmodel dat in uw tuin past en de effective plaatsing van uw zwembad. Vervolgens zorgen wij er ook voor dat uw tuin tot in de kleinste details wordt afgewerkt en klaar is voor de zomer.

Meer weten over zwembadaanleg?

Lees hier meer over hoe Limburgse Tuinwerken u kan helpen de het aanleggen van uw zwembad of bezoek de website van AquaZense voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Ook uw vijver of zwemvijver professioneel laten aanleggen?

Contacteer Limburgse Tuinwerken voor vrijblijvend advies of een offerte.
Hopelijk staat binnenkort uw tuin ook tussen deze realisaties!