Wij leggen zwembaden aan

Limburgse Tuinwerken is uw partner voor het aanleggen van zwembaden in Dilsen-Stokkem.

Via onze zusteronderneming, AquaZense, kunnen wij u bij Limburgse Tuinwerken niet enkel helpen bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw droomtuin. Wij kunnen u ook helpen met het aanleggen van uw zwembad.

Onze experten komen uw tuin bekijken voor een situatieschets en denken vervolgens met u mee om het zwembad van uw dromen te kunnen plaatsen in uw tuin. Heel het project, van het kiezen van het juiste zwembadmodel, het selecteren van de nodige zwembadaccessoires, het plaatsen van uw zwembad en het zomerklaar maken van uw zwembad wordt voor u geregeld.

U hoeft enkel nog te genieten van uw zwembad!

Waarom uw zwembad laten aanleggen door AquaZense?

AquaZense werkt selectief samen met fabrikanten die enkel monoblok zwembaden leveren die uit de meest kwalitatieve en duurzame materialen zijn vervaardigd. Deze zwembaden plaatsen wij telkens met de grootste zorg om telkens de mooiste en best afgewerkte zwembaden te bouwen die niet enkel in uw tuin maar ook binnen uw budget passen.

Omdat AquaZense een zusteronderneming is van Limburgse Tuinwerken brengen wij ook de nodige kennis en ervaring met ons meet om uw zwembad ook perfect aan te laten sluiten aan uw volledig verzorgde tuin.

Waarom kiezen voor een monoblock zwembad?

AquaZense is gespecialiseerd in het plaatsen van monoblock zwembaden. Hiervoor werkt zij selectief samen met fabrikanten die enkel monoblock zwembaden leveren van de hoogste kwaliteit die uit duurzame materialen zijn vervaardigd.

Een monoblock zwembad wordt door de fabrikant geproduceerd in een mal. In tegenstelling tot gegoten of gestorte zwembaden wordt een monoblock in één stuk geleverd en geplaatst. Uw tuin wordt dus niet voor een lange periode omgevormd tot een bouwwerf. Doorgaans is uw zwembad geplaatst en uw tuin hersteld binnen een periode van één week.

Wanneer u voor een monoblok zwembad kiest, kiest u niet alleen voor energie-efficiënte zwembaden van hoge kwaliteit maar ook voor zwembaden die snel geleverd en geplaatst kunnen worden, zwembaden die makkelijker te onderhouden zijn, zwembaden die van duurzame en sterke materialen zijn geproduceerd en u jarenlang zwemplezier kunnen garanderen.

Ook een zwembad laten plaatsen? Bekijk hier het aanbod van AquaZense of contacteer ons voor een gratis offerte.

Bekijk onze realisaties

Ook uw zwembad laten plaatsen?

Contacteer Limburgse Tuinwerken voor vrijblijvend advies of een offerte.
Hopelijk staat binnenkort uw zwembad ook tussen deze realisaties!